Ökad trygghet för medborgarna

UPSYS > All  > Upsys  > case  > Ökad trygghet för medborgarna

Ökad trygghet för medborgarna

VAD:

Plattformsutveckling och produktion.

FÖR VEM:

E-handel och e-tjänster inom Sjukvård, Hälsovård och Farmaci.

HUR:

Uppbyggnad och förvaltning av test, utvecklings och produktionsmiljöer. Design och implementation av databaslager, utveckling av backend-logik för Webb- och app-lösningar, Webb-portal och otaliga integrationer mot journalsystem, apotekssystem, betalplattformar, myndigheters e-hälso-tjänster mm.

FUNKTION & NYTTA:

Medborgare, offentliga vårdgivare, privata aktörer inom vård, läkemedel mm använder alla idag datorer i mycket stor omfattning men integrationen mellan dessa parter är närmast obefintlig. Plattformen överbygger dessa gap vilket möjliggör stora förbättringar för medborgarna i kombination med kostnadsbesparingar för vårdgivare med flera.