Extrajobb Headhunter

Extrajobb Headhunter


 

EXTRAJOBB – HEADHUNTER TILL GRÖNT IT-BOLAG I UPPSALA

 

Välkommen till ett skönt gäng i Uppsala!

Vill du vara med och göra världen lite bättre?

 

Vi är idag 25 IT-konsulter och vill bli några till. Därför söker vi dig som vill hjälpa oss att hitta de mest gnistrande stjärnorna på marknaden inom Fullstackutveckling och Data Scientist-området!

 

UPSYS är ett innovativt Tech-bolag i Uppsala och Stockholm, med passion för Machine Learning, IoT och Data Science.

 

Vi bygger coola och affärskritiska IT-lösningar till våra kunder med visionen om att bidra till en mer hållbar affär och miljö. Som exempel samarbetar vi med partners inom Växtoptimering och Smarta städer, där den nya tekniken är kritisk för att nå målen om ett bättre samhälle för varje individ.

 

 

DIN ROLL

 

Som headhunter stöttar du upp vårt säljteam som idag består av en KAM och en Digital Manager. Du bidrar med driv, energi och massor av kreativa tankar i hur vi kan fånga intresset hos skickliga IT-konsulter på marknaden, i Stockholm och Uppsala!

 

Din uppgift blir att ansvara för första steget i UPSYS rekryteringsprocess, kopplat till search, headhunting och kontaktskapande, sannolikt via sociala media i första hand.

 

Exempel på uppgifter:

 • Fånga intresset hos vår målgrupp av Fullstackutvecklare och Data Scientists samt skapa nyfikenhet kring UPSYS som arbetsgivare, ex. möjligheten för våra IT-konsulter att arbeta med ny teknik, produktutveckling i team och utmanande kunduppdrag inom IoT, Machine Learning och Data Science
 • Bygga nätverk för framtiden med bra personer
 • Göra första tfn-avstämning och intervju
 • Ge en professionell och positiv upplevelse för kandidaten genom hela processen

 

 

 

DIN PROFIL

 

Rollen som Headhunter innebär en stor komplexitet och ett spännande detektivarbete, där du får använda all din hjärnkraft och nyfikenhet för att komma i mål. Därför tror vi att du är lite av en tävlingsmänniska som älskar att vinna!

 

 • Som person är du driven och gillar att tänka utanför boxen!
 • Du brinner för att driva saker i mål
 • Du har god människokännedom och är smidig i din kommunikation
 • Du är orädd och tar gärna en första kontakt via telefon
 • Det är önskvärt om du är intresserad av och känner dig hemma med IT och teknik
 • Du har god erfarenhet av sociala medier
 • Förmodligen studerar du just nu på universitet och ser möjligheten i ett stimulerande extrajobb som både stärker ditt CV och din plånbok eller så är du helt enkelt en stjärna från ett annat håll.

 

För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas i rollen över tid och växla upp från deltid till heltid. Vi befinner oss på en utvecklingsresa där allt är möjligt!

 

 

OM UPSYS

 

UPSYS är ett entreprenöriellt Tech-bolag i Sthlm & Uppsala, som brinner för Green Tech, Telekom och Machine Learning. Vi hyr ut senior IT-kompetens och bygger innovativa IT-lösningar.

 

Flera av våra IT-projekt ligger inom det gröna området med kopplingar till Hållbara städer, Hållbar livsmedelsproduktion och växtoptimering. I andra projekt bidrar vi till samhällsnytta och ökad affärsnytta, genom exempelvis insamling av stora datamängder, avancerad analys, bildigenkänning och BI-system för effektivare styrning och ledning.

 

Vi gillar när våra lösningar bidrar till nytta på riktigt – för kundens affär och vår planet.

 

Vi sitter centralt belägna i nyrenoverade lokaler på Kungsgatan i Uppsala och Waterfrontbuilding i Stockholm. Du kan själv välja var du vill jobba ifrån, beroende på var du bor.

 

Kom med på vår resa mot framtiden!

Namn
Email
Ämne
Bifoga ditt CV (PDF-format)


Personligt brev