Om UPSYS

Hjärna, hjärta & business

Om oss

UPSYS är ett högteknologiskt IT-konsultföretag som finns i Stockholm och Uppsala. Vi är specialister på att bygga högpresterande, robusta system med extrem prestanda och skalbarhet. Vi är också kända för att leda och utveckla agila, lönsamma och effektiva team utifrån Scaled Agile och SAFE-metodik.

I snart 30 år har vi brunnit för att göra världen lite bättre genom ny teknik. Idag adderar vi egenskaper inom Internet of Things, Big Data och AI till våra byggen.

Genom kreativa IT-lösningar som gör arbetsprocesser och strategier mer verkningsfulla, stärker vi våra kunders business över tid. Det ger i sin tur en chans för ledare och medarbetare att gnistra i sina roller och bidra med ökat värde för sina slutkunder.

Genom att bygga livskraftiga organisationer med förmågan att tillvarata digitaliseringens möjligheter, ökar också chansen att den nya tekniken kommer varje människa till gagn.

Som ett ekosystem där livet blir bättre för oss alla. Det gillar vi!

Innovation is key

Vår mission är att rusta företag och människor för framgång i en digitaliserad värld.

För att lyckas med vårt uppdrag måste vi själva ligga i framkant inom ny teknik och ständigt utveckla vår kollektiva kompetens.

Några sätt vi gör det på är att hålla oss ajour inom vetenskap och best practice i techvärlden. Att skapa arenor för att tänka tillsammans och framförallt investera tid och resurser i egna innovationsprojekt.

Vi är måna om att skapa nätverk med partners som kompletterar oss på ett dynamiskt sätt. Tillsammans blir vi starkare och kan göra mer nytta för dem vi finns till för.

Vår ambition är att inom kort koppla ihop oss med Silicon Valley där det bubblar av nya synsätt, driv, glädje och inspiration.

Följ med på vår resa mot framtiden!

Vår inre kompass

Vår mission är att leverera framgång i en digitaliserad värld. Det gör vi genom konsulter av högsta klass, kreativa IT-lösningar och utbildningar designade för morgondagens behov.

Men också genom våra ledord hjärna, hjärta och business (IQ, EQ, BQ), som guidar oss i allt vi gör.

IQ står för vårt tekniska djup och långa erfarenhet på marknaden. Det står även för vår förmåga att bygga avancerade tekniska lösningar och skicklighet i att driva Agila projekt.

EQ står för hjärtat i vår kultur och att vi bryr oss på riktigt. Men också vår förmåga att sätta oss in i andras verklighet och förstå kundens affärer på djupet. Först då kan vi skapa framgång tillsammans!

BQ står för business intelligence där affärsnytta är prio ett. Våra lösningar designas för att stärka kundens processer och öka lönsamheten över tid. Det finns inget annat.