Vilka är UPSYS

UPSYS är ett högteknologiskt IT-konsultbolag med fokus på Big Data, Internet of Things och närliggande hi tech-områden som AI/Machine Learning, Cloud och inbyggda system. Vi är dessutom grymma på systemlösningar och affärsnytta inom Telekom i sin helhet och Contact Center specifikt.

Vi brinner för att företag och människor når sina fulla potential genom den nya teknikens möjligheter. Det bidrar vi till genom kvalificerade konsultinsatser, innovativa produkter och utbildningar designade för framtidens behov.

qodef-fullwidth-slider

IoT-lösningar för smarta städer

TempEff och SAFTA

Digitalisering av traditionell teknik för värmeåtervinning i fastigheter, användning av IoT-teknik för rening av luft från nano-partiklar och radondöttrar. Göra dessa system till byggstenar i skapandet av smarta städer.

qodef-fullwidth-slider

Analys av trender i trafikmönster

Teracom

Många använder systemet som ett verktyg i sitt dagliga arbete t.ex. för att se kommunikationsmönster mellan olika punkter i nätet. Det sista tillskottet i systemet är ”Weathermaps” som är en grafisk nätkarta som visar trafiksituationen.

qodef-fullwidth-slider

Koll på miljöutsläpp och renare luft

Fortum

Utmaningen bestod i att varje sekund samla in, hantera och utföra beräkningar på tusentals mätvärden och dessutom lagra dessa i 18 månader. Totalt blir det 1000 miljarder mätvärden i en databas!

Vad vi gör

Konsulting

Top of Class

Ta en närmare titt på konsulting

Hela projekt

Gnistrande design, ledning och leverans

Ta en närmare titt på hela projekt

Produkter

Bringing hi tech and imagination together

Ta en närmare titt på produkter

Utbildning

Kompetens för framtiden

Ta en närmare titt på utbildning